Vad vi gör

 
tapetsering-canadick_1-1.jpeg

Möbeltapetsering

Stommen i vårt företag är tapetserarverkstaden. Så har det varit sedan 50-talet. I den förvaltar vi, och erbjuder dig, kunskapen om hur man hantverksmässigt tapetserar och renoverar stoppmöbler på ett kompromisslöst sätt.

 
 
DSCF8667butiken.jpg

Renovering

Vi erbjuder renovering, målning och dekorationsmålning av möbler. Våra möbelrenoverare har många års erfarenhet och gedigen kunskap.

 
DSCF8707butiken.jpg

Snickeri

Du kan få hjälp av oss med det mesta inom möbelsnickeri. Det kan vara allt från en enkel stolsits eller specialtillverkning av soffor, bord, möbler, bokhyllor med mera till ett helt hem.

 
DSCF8789_tyger.jpg

Tyger

Vårt sortiment består av de finaste möbel- och gardintygerna och från de ledande tillverkarna i Europa. Här hittar du det allra senaste i trendväg men också ett gediget urval av traditionella stiltyger. Du kan också få hjälp med enkla eller avancerade gardinsömnader och diskutera olika tygval med våra hantverkare och inredare.

 
zoffany4.jpg

Inredning

Vare sig du vill ha hjälp med bara en detalj eller med hela inredningen av ett helt hem är du välkommen till oss för att få hjälp av våra inredare. De finaste möbel- och gardintygerna hittar du här. Du kan också beställa handbyggda möbler av oss. Vi har byggt möbler till alla de större inredningshusen i Sverige.

 
 
tapetserareiarbete2new(1).jpg

Möbler

När det gäller soffor och fåtöljer samarbetar vi med Norell Möbel AB.

Tillverkningen sker på beställning helt enligt dina önskemål om klädsel. Möblerna blir därför precis som våra kunder - mycket personliga.