TAPETSERING

tapetsering-canadick_16_9.jpeg
 
 

Vad är möbeltapetsering?

Möbeltapetseraren av idag behöver ha stor kompetens inom olika områden, både vad gäller möbler och inredning. Möbler är tapetserarens vanligaste uppdrag, men andra uppdrag kan också vara båtkapellsömnad, gardinsömnad för hem- och offentlig miljö, prototyptillverkning, färgsättning osv.

Hantverkarnas hus är ett företag som startades på 50-talet och våra erfarna tapetserare kan allt inom möbeltapetsering. Våra metoder är miljövänliga och precis som förr använder vi naturmaterial som krollsprint och tagel.

Om möbeln har gått sönder reparerar våra snickare den så att den blir som ny. Tapetserarna har gedigna kunskaper om olika material och deras egenskaper, och de behärskar både nya och äldre hantverkstekniker. Vi klär och stoppar antika, nyproducerade, skräddarsydda och befintliga nya och gamla möbler och inredningar inom hotell, restauranger, butiker, och framför allt privata hem. Våra erfarna tapetserare utför tillskärning, sömnad och dekoration, allt efter kundens önskemål.

Vi sköter transporterna, hämtar och ställer sedan tillbaka möblerna på plats igen. Du behöver bara komma till vår ateljé och välja ut ett tyg.

Varje möbel genomgår en totalgenomgång. Stoppningen och stommen kontrolleras, justeras och putsas innan vi klär om den.

Kontakta oss för prisuppgift.