Totalrenovering av fåtölj

Tyg från Colbrierre från Pierre Frey.

På bild #2 ser du hur stoppningen kan se ut på gamla fåtöljer. Den är helt uttorkad och mycket ohälsosam. Om du hittar ett gult pulver i eller under möbeln måste den omgående renoveras eftersom det gula pulvret är ohälsosamt. Vi kan hämta möbeln hos dig så slipper du befatta dig med den ohälsosamma hanteringen.

Sliten kontorsstol från 60-talet blev som ny

Om man tycker riktigt mycket om en gammal sliten möbel är det värt att låta oss ge den en helrenovering. Det gjorde vi med den här kontorsstolen från 60-talet. Armstöden polerades upp och ny stoppning kom på plats. Pricken över i:et blev omklädnaden med nytt skinn från Tärnsjö Garveri.

Älgen som frös

En kund kom till oss med ett udda uppdrag. “Min älg fryser för det är så kallt i matsalen. Kan ni hjälpa honom?”. Självklart hjälpte vi honom.

Vi började med att klä på honom (älgen) en fleecefilt och sedan klädde vi honom i tyg från Andrew Martin.

Malmsten goes crazy

Det kom in kund på rekommendation. De hade två Malmstensfåtöljer som skulle klas om, och visste att vi vågar ta nya grepp. Kunden bor i Malmö men skickade fåtöljen till oss för att få något som sticker ut mer än vanliga Malmstenstyger. Kunden blev så nöjd att de sedan skickade de här bilderna till oss när fåtöljerna stod på plats i sin rätta miljö.